Mobile Media

GFP is partner van SCOUPY. Met SCOUPY krijgen consumenten tot 100% cashback op A-merken. Ook kunnen wij aanbiedingen realiseren die exclusief toegankelijk zijn voor uw klanten, indien gewenst binnen uw eigen app. Hierdoor heeft de klant een extra reden om uw app regelmatig te openen en tevens beloont u hem/haar voor het feit dat hij/zij klant bij uw bedrijf is. Wij kunnen dit van A tot Z voor u realiseren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zowel de volledige content als de techniek voor u realiseren.
 

Scoupy voor Consumenten

SCOUPY is in eerste instantie ontwikkeld voor de consumentenmarkt. Via de online en mobiele voordeelapplicatie krijgen consumenten middels cashback korting op diverse A-merken. Middels GPS is te zien waar in de directe omgeving het product te verkrijgen is. De consument uploadt de kassabon via de website of via de app en krijgt binnen 2 dagen zijn/haar geld teruggestort.

Kijk voor meer informatie op www.scoupy.nl.

Scoupy voor Bedrijven

1) Cashback
Wij maken het eenvoudig, snel én voordelig om consumenten kennis te laten maken met uw product. SCOUPY activeert consumenten zonder dat afspraken met retailers nodig zijn.
2) Exclusieve aanbiedingen voor uw klanten
Wilt u klanten korting geven via uw eigen app, volledig in uw eigen huisstijl met exclusieve aanbiedingen voor o.a. attracties, restaurants en musea? Wij kunnen speciale aanbiedingen voor u realiseren die exclusief toegankelijk zijn voor uw klanten. Dit verzorgen wij van A tot Z, inclusief techniek en de afspraken met de deelnemende partijen!
 

Bel

Direct

 (020) 470 95 50 - Neem contact op en ontdek het verschil dat GFP voor u maakt. 

 


Als beste getest

iPhoneclub: Beste KortingsApp

 

Eigen logo

voor optimale branding

 
 

Vergroot loyaliteit

tegen aantrekkelijke kosten

 

Enorm groeiend

<500.000 geregistreerde gebruikers

 
 
 

Mobile Media

Adres

Heemraadschapslaan 96-98
1181 VC  AMSTELVEEN
Telefoon (020) 470 95 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.gfp.nl

Routebeschrijving